פסטה ים תיכונית עם ירקות
פסטה ים תיכונית עם ירקות עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות מיובשות בשמן ארוז, שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו ירקות מעורבים עם ויניגרט ים תיכוני, עוף בגריל ים תיכוני וירוקים, ו סלט קצוץ ים תיכוני עם עלים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מערבבים פסטה, לבשל במשך 10 עד 12 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מניחים צ ' ארד בקערה בטוחה במיקרוגל. למלא קערה על 1/2 מלא עם מים. מבשלים על גבוה במיקרוגל 5 דקות, עד צליעה; ניקוז.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את העגבניות המיובשות, זיתים קלמטה, זיתים ירוקים ושום.
תערבבי את המזג. מבשלים ומערבבים עד מכרז. לזרוק עם פסטה ומפזרים גבינת פרמזן לשרת.