בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, מיץ לימון, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה, Spice שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בורבון צ'יפוטלה רוטב, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק (מתכונים דומים).
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן הצבת מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. כאשר עולה עשן מכל הצדדים, להגדיר את החזיר על המדף; להזמין 1/2 כוס המרינדה. כיסוי ועשן במשך 40 שניות; להסיר מן המעשן.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Menage Malbec טרואה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.