קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

פסטה כפולה עם סלמון

פסטה כפולה עם סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כפול אפונה פסטה עם סלמון. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מטבל סלמון כפול, רול סלמון כפול, ו סלמון בגריל K כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונת סלמון עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חום 1 כף שמן זית במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מוסיפים סלמון למחבת ומבשלים מבלי לזוז עד הצד הראשון מסומן היטב, על 4 דקות. הפוך סלמון, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד סלמון מבושל דרך (אתה יכול להציץ עם סכין או מזלג), כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר, לתת מגניב במשך 5 דקות, ואז פתית עם מזלג. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
בסיר גדול, לבשל פסטה במים מלוחים היטב עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים יורה אפונה ואפונה ו sauté עד יורה החלו לנבול אפונה מחוממים דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
מוסיפים שמן זית שנותר, מיץ לימון, גרידת לימון ונענע. מערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מוסיפים פסטה וגבינת פרמזן, ערבוב לערבב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מי פסטה שמורים, כף אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מוסיפים את הסלמון וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל. העבירו תוספת גבינה לקישוט, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך