פסטה מעורבבת עם פלפלים אדומים ופטה
פסטה מעורבבת עם פלפלים אדומים ופטה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1229 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך spaghettini, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פסטה מעורבבת עם פלפלים אדומים ופטה, פסטה Rotini עם פלפלים מעורבים, ו פטה ממולא פלפלים אדומים.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד פריך, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות.
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחת על ידי 1/3, על 2 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. החזרת פסטה ונוזל בישול שמור לסיר.
מוסיפים תערובת פלפל, עשבי תיבול, וגבינה. לזרוק בעדינות אבל ביסודיות עד גבינה מתחילה להמיס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.