קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם

פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה סיציליאנית עם Swordfish, שומר, מנטה, ופירורי לחם. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 926 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייק דג-חרב, מלח כשר ופלפל, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo), ו שומר סיציליאני וסלט כתום עם בצל אדום ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. במחבת רחבה ולא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את פירורי הלחם, השקדים והזרע השומר, ומתבלים במלח ופלפל. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
הסר לקערה ולהניח בצד, ואז למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מערבבים שום, שומר, שברי שומר, ונענע בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף שמן. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף דגים ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד מבושל רק דרך אטום באמצע, על 5 דקות בסך הכל (פחות או יותר בהתאם עובי).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
הסר לצלחת ולהניח בצד.
7
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף שמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מחממים עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ, שומר, ועשבי תיבול למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד השומר הוא התרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מוסיפים את העגבניות ואת החום דרך. תשתמש במחית תפוחי אדמה כדי לפוצץ את העגבניות. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם אבל עדיין עבה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
בעוד רוטב רותח, לבשל פסטה במים מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
11
הסר את העור מדג החרב וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
12
מוסיפים לרוטב עגבניות ושומר, יחד עם הפסטה סחוטה. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה כדי לאפשר פסטה לספוג רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
13
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת ומגישים עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים