פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה סיציליאנית עם Swordfish, שומר, מנטה, ופירורי לחם. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 926 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייק דג-חרב, מלח כשר ופלפל, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo), ו שומר סיציליאני וסלט כתום עם בצל אדום ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. במחבת רחבה ולא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את פירורי הלחם, השקדים והזרע השומר, ומתבלים במלח ופלפל. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב פריך.
הסר לקערה ולהניח בצד, ואז למחוק את המחבת.
מערבבים שום, שומר, שברי שומר, ונענע בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף שמן. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף דגים ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד מבושל רק דרך אטום באמצע, על 5 דקות בסך הכל (פחות או יותר בהתאם עובי).
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף שמן זית שנותר.
מחממים עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ, שומר, ועשבי תיבול למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד השומר הוא התרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת החום דרך. תשתמש במחית תפוחי אדמה כדי לפוצץ את העגבניות. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם אבל עדיין עבה, 12 עד 15 דקות.
בעוד רוטב רותח, לבשל פסטה במים מלוחים עד אל דנטה.
הסר את העור מדג החרב וקוצצים בערך.
מוסיפים לרוטב עגבניות ושומר, יחד עם הפסטה סחוטה. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה כדי לאפשר פסטה לספוג רוטב.
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת ומגישים עם תערובת פירורי לחם.