פסטה עוף הפסטו של ספנס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, עלי תרד, לבבות ארטישוק מושרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פסטה עוף פסטו, פסטה עוף פסטו, ו פסטו עוף ופסטה.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
בעוד הפסטה רותחת, מפזרים את העוף במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
פסטה
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים את חתיכות העוף עד להשחמה קלה, כ -10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את שיני השום, פטריות, פלפלים אדומים קלויים ולבבות ארטישוק; להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הפטריות מתחילות לתת את המיצים שלהם, 5 עד 8 דקות. מערבבים את התרד, ומבשלים רק עד העלים הם נבולים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
לבבות ארטישוק
חתיכות עוף
שיני שום שלמות
פטריות
שמן זית
תרד
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את הלינגוויני המבושל לקערה, וזורקים עם הבזיליקום פסטו. מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות, ומגישים עם תערובת העוף.