פסטה עוף קריאולי
פסטה עוף קריאולי עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 300 קלוריות. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב מתאדה, שום, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עוף קריאולי שמנת, פסטה שרימפס קריאולי, ו פסטה קריאולית עם נקניק ושרימפס.
הוראות
שלב קמח ו -1 1/2 כפיות תיבול קריאולי בשקית ניילון גדולה עם רוכסן כבד; מוסיפים עוף ומנערים לציפוי.
מצפים מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; הוסף שמן.
מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים עוף, בצל, פלפל ושום; מבשלים 8 עד 10 דקות או עד לסיום העוף והירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
בזמן שתערובת העוף מתבשלת, מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן; מסננים היטב.
שלב את יתרת 1/2 כפית התיבול הקריאולי וחצי וחצי; מוסיפים לתערובת העוף במחבת, מגרדים את תחתית המחבת כדי להתפרק. מבשלים 1 דקה או עד שהרוטב מעובה מעט. זורקים עם פטוצ ' יני מבושל; מגישים מיד.