פסטה עם אנשובי, דומדמניות, שומר וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אנשובי, דומדמניות, שומר, צנוברים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך עגבניות שזיף, חוטי זעפרן, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: Semolina Sourdough עם שומר, דומדמניות, צנוברים, פסטה עם שומר, סרדינים וצנוברים, ו פסטה עם צנוברים, ברוקולי, סרדינים ושומר.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים אנשובי; מחית עם גב של מזלג.
מוסיפים בצל, שומר ופלפל אדום. ירקות מטוגנים עד מכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, צנוברים ודומדמניות. להפחית את החום נמוך לבשל 5 דקות כדי למזג טעמים; העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים זעפרן לנוזל שמור ומערבבים להתמוסס. להחזיר פסטה ומי זעפרן לסיר.
להוסיף תערובת עגבניות; לזרוק על אש נמוכה עד פסטה מעילי רוטב.
מערבבים בפירורי לחם ומעבירים לקערה.
מבחן-קצה המטבח: עבור פירורי לחם טריים, לטחון חתיכות של לחם צרפתי סרטנים במעבד לפירורים גסים. ואז טוסט על גיליון אפייה מעוטר בתנור 177° עד הזהב, על 10 דקות.