פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סויה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד טופו משי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, פסטה עם קישואים, פטריות ושעועית קנליני במרינדה, ו דיל-קישואים פסטה עם שעועית קנליני, לבבות של כף יד פטה.
הוראות
1
יוצקים את המים הרותחים על הפטריות ומשרים עד שהם rehydrated לחלוטין, כ 20 דקות. מסננים אותם דרך מסננת בסדר או מסנן קפה, לתפוס ולשמור את הנוזל; לשטוף אותם אם גרגירים וקוצצים. תניח בצד. בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. כאשר זה נעשה, לנקז אותו, הזמנת 1/2 כוס של מי הבישול, ולשים פסטה לתוך קערת הגשה. בעוד הבישול של הפסטה, למזג את טופו המשי, soymilk, ושום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טופו משי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
סוימילק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים אותו לסיר, מוסיפים קמצוץ של אגוז מוסקט ואת נוזל פטריות שמורות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את מיץ הלימון, שרי, פטריות שמורות, ושעועית מנוקזת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שעועית הם חמים. ובזמן שזה בישול, קיטור האספרגוס עד רך אבל פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מוסיפים את האספרגוס לפסטה המבושלת וזורקים לרוטב. אם זה נראה יבש, להוסיף קצת מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב