קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך, ופירורי לחם קלויים

פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך, ופירורי לחם קלויים
פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך ופירורי לחם קלויים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כתרים של ברוקולי, פאנקו, פסטה קצרה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שום לימון ברוקולי זוקיני פסטה עם פרושוטו ופירורי לחם קלויים, מקרוני מרפק עם פירורי לחם פריכים וברוקולי, ו פסטה עם צדפות, רוטב וודקה ופירורי לחם פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד רך, כ 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מסננת, להסיר את הברוקולי ולצלול באמבט מים קרח; להחזיר את מי הבישול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את הברוקולי ממרחץ מי הקרח והניח במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה לניקוז. לאחר שמי הבישול חוזרים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול.בינתיים, לחמם 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד חום פריך וזהוב, כ 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הפרושוטו לצלחת; להפריש (ולא לשטוף את המחבת).להחזיר את המחבת לתנור על חום בינוני גבוה; מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת הצלי, בישול עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את panko ומבשלים עד קלוי וזהוב חום, על 2 דקות; להסיר מהחום.החזירו את הפסטה לסיר והניחו על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, ברוקולי ופרושוטו. לטעום את הפסטה ולהתאים את התיבול, הוספת מלח יותר במידת הצורך; מערבבים עד מעורב באופן שווה את הברוקולי מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פרושוטופרושוטו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפנקו מעל. להעביר פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו בצד.שיוך משקאות: ליס נריס פינו גריג ' יו, איטליה. יין זה יש קצה פלדה, רזה מן התסיסה הטנק שלה, עדיין רחבה, עגולה פירעון מן ההזדקנות על lees שלה. התוצאה היא שיש לו את הגוף להתאים יפה עם הפסטה טעם טוב, ירוק ללכת עם הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)