פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך, ופירורי לחם קלויים
פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך ופירורי לחם קלויים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כתרים של ברוקולי, פאנקו, פסטה קצרה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שום לימון ברוקולי זוקיני פסטה עם פרושוטו ופירורי לחם קלויים, מקרוני מרפק עם פירורי לחם פריכים וברוקולי, ו פסטה עם צדפות, רוטב וודקה ופירורי לחם פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד רך, כ 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מסננת, להסיר את הברוקולי ולצלול באמבט מים קרח; להחזיר את מי הבישול לרתיחה.
הסר את הברוקולי ממרחץ מי הקרח והניח במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה לניקוז. לאחר שמי הבישול חוזרים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול.בינתיים, לחמם 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד חום פריך וזהוב, כ 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הפרושוטו לצלחת; להפריש (ולא לשטוף את המחבת).להחזיר את המחבת לתנור על חום בינוני גבוה; מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת הצלי, בישול עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את panko ומבשלים עד קלוי וזהוב חום, על 2 דקות; להסיר מהחום.החזירו את הפסטה לסיר והניחו על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, ברוקולי ופרושוטו. לטעום את הפסטה ולהתאים את התיבול, הוספת מלח יותר במידת הצורך; מערבבים עד מעורב באופן שווה את הברוקולי מחומם דרך.
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפנקו מעל. להעביר פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו בצד.שיוך משקאות: ליס נריס פינו גריג ' יו, איטליה. יין זה יש קצה פלדה, רזה מן התסיסה הטנק שלה, עדיין רחבה, עגולה פירעון מן ההזדקנות על lees שלה. התוצאה היא שיש לו את הגוף להתאים יפה עם הפסטה טעם טוב, ירוק ללכת עם הברוקולי.