קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך, ופירורי לחם קלויים

פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך, ופירורי לחם קלויים
פסטה עם ברוקולי, פרושוטו פריך ופירורי לחם קלויים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כתרים של ברוקולי, פאנקו, פסטה קצרה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שום לימון ברוקולי זוקיני פסטה עם פרושוטו ופירורי לחם קלויים, מקרוני מרפק עם פירורי לחם פריכים וברוקולי, ו פסטה עם צדפות, רוטב וודקה ופירורי לחם פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד רך, כ 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מסננת, להסיר את הברוקולי ולצלול באמבט מים קרח; להחזיר את מי הבישול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הברוקולי ממרחץ מי הקרח והניח במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה לניקוז. לאחר שמי הבישול חוזרים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול.בינתיים, לחמם 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד חום פריך וזהוב, כ 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הפרושוטו לצלחת; להפריש (ולא לשטוף את המחבת).להחזיר את המחבת לתנור על חום בינוני גבוה; מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת הצלי, בישול עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את panko ומבשלים עד קלוי וזהוב חום, על 2 דקות; להסיר מהחום.החזירו את הפסטה לסיר והניחו על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, ברוקולי ופרושוטו. לטעום את הפסטה ולהתאים את התיבול, הוספת מלח יותר במידת הצורך; מערבבים עד מעורב באופן שווה את הברוקולי מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרושוטופרושוטו
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפנקו מעל. להעביר פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו בצד.שיוך משקאות: ליס נריס פינו גריג ' יו, איטליה. יין זה יש קצה פלדה, רזה מן התסיסה הטנק שלה, עדיין רחבה, עגולה פירעון מן ההזדקנות על lees שלה. התוצאה היא שיש לו את הגוף להתאים יפה עם הפסטה טעם טוב, ירוק ללכת עם הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)