אם יש לכם רסק עגבניות, גבינת פרמזן, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פסטה עם כרובית, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פירורי לחם טוסט: פירורי טוסט בשמן זית קטן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים, השום והאנשובי.לרסק את אנשובי עם החלק האחורי של כף, כך שהם מורחים היטב על הבצל. מבשלים 5 דקות, עד הבצלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1
מחממים 4 כפות שמן זית בכספומט על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים את הכרובית, מערבבים לעתים רחוקות, ומאפשרים את קצוות הכרובית לחום. מבשלים עד שפרחי הכרובית משחימים קלות, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3
מוסיפים פתיתי פלפל אדום למחבת, ומלח ופלפל לפי הטעם.4
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות, תערובת בצל: ממיסים רסק עגבניות ב 1/2 כוס מים. מנמיכים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, הבצל, השום והאנשובי, מערבבים היטב.מבשל, חשוף, על אש נמוכה, עד הכרובית מכרז. 5 לבשל פסטה, להוסיף לתערובת כרובית:לבשל את הפסטה, חשופה, במים רותחים מומלחים עד רק אל דנטה, על פי הוראות הבישול של חבילת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זיתים בשלים שלמים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
6
מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית.מוסיפים כמחצית מהפטרוזיליה, פירורי הלחם והפרמזן (משאירים את השאר לקישוט למעלה).עושה שאריות גדולות כמו הטעמים יש יותר זמן להתמזג.