אם יש לכם רסק עגבניות, גבינת פרמזן, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פסטה עם כרובית, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פירורי לחם טוסט: פירורי טוסט בשמן זית קטן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים, השום והאנשובי.לרסק את אנשובי עם החלק האחורי של כף, כך שהם מורחים היטב על הבצל. מבשלים 5 דקות, עד הבצלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מחממים 4 כפות שמן זית בכספומט על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את הכרובית, מערבבים לעתים רחוקות, ומאפשרים את קצוות הכרובית לחום. מבשלים עד שפרחי הכרובית משחימים קלות, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3
מוסיפים פתיתי פלפל אדום למחבת, ומלח ופלפל לפי הטעם.4
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות, תערובת בצל: ממיסים רסק עגבניות ב 1/2 כוס מים. מנמיכים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, הבצל, השום והאנשובי, מערבבים היטב.מבשל, חשוף, על אש נמוכה, עד הכרובית מכרז. 5 לבשל פסטה, להוסיף לתערובת כרובית:לבשל את הפסטה, חשופה, במים רותחים מומלחים עד רק אל דנטה, על פי הוראות הבישול של חבילת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זיתים בשלים שלמים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית.מוסיפים כמחצית מהפטרוזיליה, פירורי הלחם והפרמזן (משאירים את השאר לקישוט למעלה).עושה שאריות גדולות כמו הטעמים יש יותר זמן להתמזג.