פסטה עם עגבניות ובייקון
פסטה עם עגבניות ובייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, ספגטי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), פסטה עם בייקון ועגבניה, ו פסטה עם בייקון ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך.
הסר מהמחבת, לשבור לחתיכות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
מסננים שומן חזיר, ומחזירים מחבת לחום.
מטגנים בצלים מעל חום בינוני עד למכרז. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בייקון ועגבניות. כיסוי, להפחית חום ומבשלים 15 עד 20 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מערבבים בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה לרוטב עגבניות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לבשל 5 דקות יותר. לזרוק עם פסטה חמה. למעלה עם גבינת פרמזן מגוררת בעת ההגשה.