פסטה עם עוף בסגנון תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לך חצאי חזה עוף, שורש זנגביל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פסטה עוף בסגנון תאילנדי, פסטו בסגנון תאילנדי עם פסטה אורז, ו עוף בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפוזילי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות; ואז מערבבים את השעועית הירוקה. מבשלים עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך ואת השעועית הירוקה הם במכרז אבל ירוק בהיר, על 7 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים את הפסטה ואת שעועית ירוקה היטב מסננת להגדיר בכיור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את העוף רק עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, כ 2 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, מלח, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה; מערבבים את חלב קוקוס ומיץ לימון למחבת עם העוף. מביאים את התערובת לרתיחה; מערבבים את הפסטה מנוקזת, שעועית ירוקה וכוסברה. לחמם לרתיחה.