קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

פסטה עם פלפל מתוק

פסטה עם פלפל מתוק
המתכון פסטה פלפל מתוק יכול להתבצע בעוד כ-20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 9 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פסטה פוזילי, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית מתכונים דומים: פסטה עם פלפל מתוק עם נקניק, פסטו פלפל מתוק, ו פסטה טמפה איטלקית עם פלפל מתוק.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל על חום בינוני גבוה במשך 5-6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב והתרכך. מערבבים את השום ומבשלים עוד 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים את הפלפלים, שומרים את המיץ שלהם, ומערבבים לתוך הבצל. מבשלים 2-3 דקות כדי לחמם דרך. בליץ את התערובת במעבד מזון, עם 75ml / -17°l עוז שמורות מיץ מן הפלפלים ו 75ml /2l עוז בישול נוזל מן הפסטה, כדי להפוך רוטב עבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את תערובת הפלפל, ואז מתבלים לפי הטעם. לזרוק עם הרקטה או גרגיר הנחלים בעוד עדיין חם, אז זה רק מתחיל לנבול, ואז לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי