פסטה עם פסטו חלפיניו
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה ירוקה מתובלנת ופסטה ג'לפניו פסטו, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי דלעת בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 עד 8 דקות.
להעלות את הטמפרטורה של התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים את הפעמון ואת פלפלים חלפיניו על תבנית אפייה. צולים את הפלפלים במשך 15 עד 20 דקות; עד שלפוחיות העור.
תן לפלפלים להתקרר קצת ואז למשוך את העור מן הבשר; להשליך את העור.
במעבד מזון או בלנדר לשלב 4 כפות של זרעי דלעת, כוסברה, שום ופלפלים. תערובת עד התוכן הם קצוצים גס. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט את השמן ואת מיץ הלימון. תערובת במלח ופלפל
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם עד שהוא פשוט רך.
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
הגדר את הסיר על חום בינוני, להוסיף את העגבניות ואת פסטו. מערבבים היטב.
תוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה. כפית את הפסטה על צלחות.
מגישים את הפסטה מקושטת עם זרעי דלעת הנותרים פלחי לימון.