קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

פסטה עם פסטו חלפיניו

פסטה עם פסטו חלפיניו
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה ירוקה מתובלנת ופסטה ג'לפניו פסטו, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי דלעת בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להעלות את הטמפרטורה של התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים את הפעמון ואת פלפלים חלפיניו על תבנית אפייה. צולים את הפלפלים במשך 15 עד 20 דקות; עד שלפוחיות העור.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
תן לפלפלים להתקרר קצת ואז למשוך את העור מן הבשר; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
במעבד מזון או בלנדר לשלב 4 כפות של זרעי דלעת, כוסברה, שום ופלפלים. תערובת עד התוכן הם קצוצים גס. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט את השמן ואת מיץ הלימון. תערובת במלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם עד שהוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הגדר את הסיר על חום בינוני, להוסיף את העגבניות ואת פסטו. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
תוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה. כפית את הפסטה על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מגישים את הפסטה מקושטת עם זרעי דלעת הנותרים פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה