פסטה עם פפרוני ועגבניה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פפרוני, פסטה פיצה פפרוני, ו פסטה פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לטגן את הבצל, פלפל ירוק ופטריות בשמן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, עלי דפנה, סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה. מערבבים בפפרוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים ומניחים בקערה גדולה. להשליך עלי מפרץ מן הרוטב; מערבבים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה