פסטה עם פפרוני ועגבנייה.
פסטה עם פפרוני ועגבניה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פפרוני, פסטה פיצה פפרוני, ו פסטה פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לטגן את הבצל, פלפל ירוק ופטריות בשמן עד רך.
מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, עלי דפנה, סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה. מערבבים בפפרוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים ומניחים בקערה גדולה. להשליך עלי מפרץ מן הרוטב; מערבבים גבינת פרמזן.
יוצקים על פסטה; לזרוק מעיל.