פסטה עם פפרוני ועגבניה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פפרוני, פסטה פיצה פפרוני, ו פסטה פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לטגן את הבצל, פלפל ירוק ופטריות בשמן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, עלי דפנה, סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה. מערבבים בפפרוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
3
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים ומניחים בקערה גדולה. להשליך עלי מפרץ מן הרוטב; מערבבים גבינת פרמזן.