קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פסטה עם רוטב חריף

פסטה עם רוטב חריף
אם יש לכם אורגנו, בצל, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים את הבצל האדום, שום, וצלפים למחבת, ומבשלים עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
צלפיםצלפים
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים את העגבניות שלמות מחית, עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, ויין אדום. מתבלים עם בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו, פלפל אדום, פלפל שחור ומלח. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פלפל אדוםפלפל אדום
יין אדוםיין אדום
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
מלחמלח
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מניחים את זיטי בסיר, לבשל 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מגישים את תערובת הרוטב על הפסטה המבושלת. למעלה עם גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רוטברוטב