אם יש לכם אורגנו, בצל, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מערבבים את הבצל האדום, שום, וצלפים למחבת, ומבשלים עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
צלפים
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים את העגבניות שלמות מחית, עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, ויין אדום. מתבלים עם בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו, פלפל אדום, פלפל שחור ומלח. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
עגבניות שלמות
פלפל שחור
רוטב עגבניות
פלפל אדום
יין אדום
אורגנו
פטרוזיליה
באזיל!
מלח
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מניחים את זיטי בסיר, לבשל 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
זיטי
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מגישים את תערובת הרוטב על הפסטה המבושלת. למעלה עם גבינת רומנו.