פסטה עם רוטב חריף
אם יש לכם אורגנו, בצל, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק עד חום שווה.
מערבבים את הבצל האדום, שום, וצלפים למחבת, ומבשלים עד הבצל רך.
מערבבים את העגבניות שלמות מחית, עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, ויין אדום. מתבלים עם בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו, פלפל אדום, פלפל שחור ומלח. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים את זיטי בסיר, לבשל 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מגישים את תערובת הרוטב על הפסטה המבושלת. למעלה עם גבינת רומנו.