פסטה עם שעועית אוכמניות וירקות
אם יש לכם שום, שמן זית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו פסטה עם שעועית וירקות, פסטה, שעועית, ירקות., ו פסטה עם ירקות ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
אם youre באמצעות שעועית יבשה, להשרות אותם ראשון במשך 6 שעות או לכסות אותם עם מים רותחים ולספוג אותם במשך שעה; ואז להתייחס אליהם כמו שעועית טרי, כדלקמן. פגז את השעועית; ואז לשים אותם במחבת מרופדת עם המים, עלה דפנה, 3 של עלי מרווה או חצי מרווה מיובש, ו 1 כף שמן זית. פרוסה 1 של שיני שום ולהוסיף אותו למחבת יחד עם הגזר. מלח קל ומבשלים בעדינות עד השעועית הם מכרז, על 30 דקות או אולי יותר, בהתאם לבגרות של השעועית. אם הם סופגים את כל המים, להוסיף יותר לפי הצורך, כולל מספיק כדי להשאיר קצת מרק. כאשר השעועית נעשית, לשים אותם בצד עם נוזל הבישול שלהם.
הסר את הגבעולים הקשים של הירוקים וקוצצים את העלים.
חום 2 כפות שמן במחבת בעדינות לנבול את הבצל. דק קוצצים את השום הנותר, קוצצים את עלי המרווה הנותרים, ומוסיפים אותם לבצל עם פתיתי הפלפל. מבשלים דקה או 2; ואז מוסיפים את הירוקים. מעט מלח ומוסיפים מעט מי בישול מהשעועית ומבשלים עד שהירוקים רכים.
מוסיף את השעועית ומספיק נוזל כדי להפוך את רוטב נחמד. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח לפי הטעם והפסטה ומבשלים עד שהפסטה היא אל דנטה.
מסננים וזורקים עם הירוקים והשעועית. מתבלים לפי הטעם ומגישים עם שפע של פלפל טחון, שמן הזית הנותר מהול מלמעלה, וגבינה מגוררת טריה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;