פסטה פורטובלו אספרגוס
אם יש לכם זיתים, אספרגוס, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: סלט פורטבלו ואספרגוס, פסטה פורטובלו טורקיה, ו Portobello Pasta Bake.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים והנוזלים המנוקזים של האספרגוס והזיתים; מביאים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים פטריות, אפונה ותבלינים איטלקיים עד שהפטריות רכות.
במעבד מזון או בלנדר, אספרגוס מחית, זיתים שחורים, רסק עגבניות ופרמזן.
העברה לסיר קטן, וחום דרך מעל חום בינוני-נמוך. רוטב אספרגוס כפית מעל פטוצ ' יני, העליון עם פטריות ואפונה.