קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

פסטה פורטובלו אספרגוס

פסטה פורטובלו אספרגוס
אם יש לכם זיתים, אספרגוס, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: סלט פורטבלו ואספרגוס, פסטה פורטובלו טורקיה, ו Portobello Pasta Bake.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים והנוזלים המנוקזים של האספרגוס והזיתים; מביאים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
זיתיםזיתים
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מטגנים פטריות, אפונה ותבלינים איטלקיים עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פטריותפטריות
אפונהאפונה
5
במעבד מזון או בלנדר, אספרגוס מחית, זיתים שחורים, רסק עגבניות ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
רסק עגבניותרסק עגבניות
אספרגוסאספרגוס
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
6
העברה לסיר קטן, וחום דרך מעל חום בינוני-נמוך. רוטב אספרגוס כפית מעל פטוצ ' יני, העליון עם פטריות ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
רוטברוטב
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב