פסטה פטריות שמנת
פסטה פטריות שמנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טימין, טרגון, פטריות שיטאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה פטריות שמנת, איך מכינים פסטה פטריות שמנת, פסטה פטריות שמנת, ו פסטה פטריות שמנת.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פטריות לבנות ושיטאקי בשמן החם עם קורט מלח עד שהמיץ מהפטריות מתאדה והפטריות משחימות, כ -10 דקות.
מערבבים שום לתוך פטריות ומבשלים במשך דקה 1; יוצקים שרי ומבשלים עד היין הוא התאדה כמעט.
מערבבים ציר עוף לתערובת פטריות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות.
יוצקים שמנת לתערובת פטריות, מערבבים לאיחוד ומבשלים במשך 5 דקות.
תערובת יהיה קצף לעבות מעט.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ ' יני, מחזירים לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מסננים אך לא שוטפים פסטה; מעבירים לקערת הגשה גדולה ושומרים על חום.
מערבבים טימין, עירית וטרגון לרוטב פטריות ומכבים את האש; מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו לרוטב עד שהגבינה נמסה.
יוצקים את כל רוטב הפטריות ומחצית הפטריות על פסטה, ושומרים כמחצית מהפטריות במחבת. זורקים פסטה ברוטב עד לציפוי; למעלה עם שאר הפטריות ושאר 1 כף גבינת פרמיג 'אנו-רג' יאנו לקישוט.