קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה פטריות שמנת

פסטה פטריות שמנת
פסטה פטריות שמנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טימין, טרגון, פטריות שיטאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה פטריות שמנת, איך מכינים פסטה פטריות שמנת, פסטה פטריות שמנת, ו פסטה פטריות שמנת.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פטריות לבנות ושיטאקי בשמן החם עם קורט מלח עד שהמיץ מהפטריות מתאדה והפטריות משחימות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
מיץמיץ
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים שום לתוך פטריות ומבשלים במשך דקה 1; יוצקים שרי ומבשלים עד היין הוא התאדה כמעט.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
שרי.שרי.
ייןיין
3
מערבבים ציר עוף לתערובת פטריות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
פטריותפטריות
4
יוצקים שמנת לתערובת פטריות, מערבבים לאיחוד ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קרםקרם
5
תערובת יהיה קצף לעבות מעט.
6
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ ' יני, מחזירים לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מסננים אך לא שוטפים פסטה; מעבירים לקערת הגשה גדולה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים טימין, עירית וטרגון לרוטב פטריות ומכבים את האש; מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו לרוטב עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פטריותפטריות
טרגוןטרגון
גבינהגבינה
עיריתעירית
רוטברוטב
טימיןטימין
9
יוצקים את כל רוטב הפטריות ומחצית הפטריות על פסטה, ושומרים כמחצית מהפטריות במחבת. זורקים פסטה ברוטב עד לציפוי; למעלה עם שאר הפטריות ושאר 1 כף גבינת פרמיג 'אנו-רג' יאנו לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פטריותפטריות
גבינהגבינה
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת