קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

צדפות עטופות פרושוטו

צדפות עטופות פרושוטו
צדפות עטופות פרושוטו דורשות בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 4 אוהדים. אם יש לך שמן זית, בזיליקום, צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 13%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: צדפות עטופות פרושוטו, צדפות עטופות פרושוטו, ו צדפות עטופות פרושוטו עם תרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מכניסים את העגבניות, הזיתים, הבזיליקום, שמן הזית, המלח והפלפל לקערת מעבד המזון ודופק עד שכל המרכיבים מעורבבים היטב והעקביות כמעט חלקה. מגרדים את מרינדת העגבניות והזית לקערה גדולה; זורקים את הצדפות לתערובת עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
צדפותצדפות
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
חותכים פרוסות פרושוטו לשניים לאורכם ועוטפים כל חתיכה סביב צדפה אחת. מסדרים צדפות עטופות על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך עשרים דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
צדפותצדפות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.