פסטה פירות ים בגריל פרה דיאבולו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה פירות ים בגריל פרא דיאבולו. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 664 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לינגוויני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. עגבניות שרי רוטב פרא דיאבולו, פירות ים ופסטה, פירות ים פרא דיאבולו, ו מאכלי ים פרה דיאבולו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב את השמן ופתיתי הפלפל האדום הכתוש בסיר קטן וכבד. מבשלים על אש נמוכה עד שמד חום המוחדר לשמן רושם 180 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות. מסננים את השמן למיכל חסין חום.
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מזלפים את העגבניות והצ 'ילה עם 2 כפיות משמן הצ' ילי ומפזרים את המלח. גריל עד חרוך ומרוכך, 4 דקות לכל צד.
מעבירים את העגבניות לקערה. קוצצים גס את הצ ' ילה ואז מוסיפים לקערה עם העגבניות.
לפסטה: הביאו לרתיחה סיר גדול מלא במים מומלחים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את זנבות הלובסטר ומבשלים עד שהקליפות מאדימות והבשר אטום, 4 דקות.
מעבירים את הזנבות לקרש חיתוך. ממשיכים להרתיח את המים ומוסיפים את הלינגוויני. מבשלים עד שהפסטה החלה להתרכך אך עדיין יציבה לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 6 דקות.
מסננים, שומרים 1/4 כוס ממי הבישול.
בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את פירות הים. חותכים בעדינות את החלק העליון של קליפות הלובסטר בעזרת מספריים כדי להסיר את בשר הזנב, ואז פורסים כל זנב לשניים לאורכו.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השרימפס.
מזלפים מעל 1 1/2 כפות משמן הצ ' ילי ו -1 כפית מלח וזורקים לציפוי.
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. צולים את זנבות הלובסטר והשרימפס עד שהם מבושלים, 4 דקות לכל צד.
מעבירים את השרימפס לקערה גדולה. קוצצים את הלובסטר לחתיכות בגודל 2 אינץ ' ומשלבים עם השרימפס.
מחממים 2 כפות משמן הצ ' ילי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט, שום ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות החריף והיין הלבן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, מכוסה, עד שהם נפתחים, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים למחבת את הפסטה ומי הבישול השמורים יחד עם הפרמזן וזורקים לציפוי. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, החמאה, גרידת הלימון והמלח והפלפל השחור לפי הטעם.
מוסיפים פנימה את השרימפס והלובסטר ומזלפים את יתרת שמן הצ ' ילי.