תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שמנת פירות ים פסטה Pomodoro. זה מתכון pescatarian מגישה 35 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה מאכלי ים מוקרמים, פסטת פירות הים המתובלת של באבא, ו סלט הפסטה פירות ים קרים האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף שרימפס, צדפות ו 1/4 כפית. פלפל כתוש; לבשל 3 דקות. או עד ששרימפס וצדפות משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים שום הנותרים פלפל כתוש; לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4
6
הוסף מולים; כיסוי. לבשל 4 דקות. להחזיר שרימפס צדפות למחבת; לבשל, מכוסה, 2 דקות. או עד שכל המולים נפתחו ושרימפס וצדפות נעשים ומחוממים דרך. בטל כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים ממרח גבינת שמנת וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מסננים ספגטי. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף תערובת גבינת שמנת; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת פירות ים ובזיליקום. למעלה עם פרמזן.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.