זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עגבניות וריזוטו אנשובי עם פירורים פריכים, קורגט ופסטה בזיליקום עם פירורי פסטו, ו קיץ שמש זהב עגבניות פסטה עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בעדינות את הבצל וחצי אתהבשמן זית 2 כפות במשך 10 דקות untilsoft. מערבבים את העגבניות והסוכר וsimmer במשך 15-20 דקות עד חצוף. מערבבים חצי פסטו, כמה תיבול ו fewcapers או זיתים, אם יש לך אותם. תתחממי ותתחממי.בעוד הרוטב הוא מבעבע, heatoven כדי 220c / 200c מאוורר / גז