ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם זיתים, פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ניוקי פרמזן קרמי עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום, פסטה עם ברי, עגבניות, זיתים ובזיליקום, ו בוקטיני עם זיתים, עגבניות מיובשות ובזיליקום.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את תפוחי האדמה האפויים לשניים וגורפים את הבשר לקערה גדולה; להשליך את העור. באמצעות מזלג מועך את תפוחי האדמה, מלח ופלפל יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים ב 3 כפות של הביצה (שומרים את הביצה שנותרה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מפזרים את הקמח על תערובת תפוחי האדמה. מערבבים עד התערובת יוצרת בצק. ללוש עד חלקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצק
קמח לכל מטרה
5
על משטח עבודה מקומח קלות, מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
גלגל כל חתיכה בין כפות הידיים שלך ואת משטח העבודה לתוך חבל בקוטר 1/2 אינץ '(בערך 20 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
חותכים את הבצק לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מגלגלים כל פיסת בצק על משוט עץ עם רכסים או מעל הקוצים של מזלג כדי ליצור חריצים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את הניוקי ומבשלים עד הניוקי לעלות אל פני השטח, על 1 דקה. המשך לבשל עד הניוקי במכרז, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
11
מסננים ושומרים על 1 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
12
לרוטב: במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הזיתים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
14
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
15
מוסיפים את הניוקי למחבת ומערבבים עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
מוסיף את הפרמזן ובזיליקום. לזרוק בעדינות עד שכל החומרים מצופים, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב, ולהגיש.