קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטו, שעועית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, פסטה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה ופסטו, ו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את פסטה פנה במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, לנקז, ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים את השעועית הירוקה בסיר עם תפוחי האדמה. המשך לבשל כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים חלקית ושעועית ירוקה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את השום על 1 דקה. מערבבים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי אדמה ושעועית רכים ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לזרוק את תערובת תפוחי האדמה לתוך הסיר עם פסטה סחוט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים ביוגורט, פסטו, וגבינת פרמזן. להזמין פרמזן קטן לפזר על גבי בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת