פסטה פרי הדר צמחונית עם Chard שוויצרי
פסטה פרי הדר צמחוני עם Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 600 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מרק ירקות, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: דלורית צמחונית ולזניה שוויצרית Chard Polenta, שעועית פינטו מעושנת ובוריטוס צמחוני אפוי בשוויץ, ו מרק פטריות בריאות, Orzo & Chard שוויצרי {צמחוני} & עדכון מרתון.
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הגבעולים ואת העונה עם מלח ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיף את שאלוט ומבשלים עד שהם התרככו, הוספת קמצוץ נוסף של מלח פתיתי צ ' ילה האדומים, על 2 דקות.
מוסיף את המניה למחבת עם fusilli ולהתאים את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת ולבשל על פי הוראות החבילה עד הפסטה יש כ 4 דקות עזבו בתהליך הבישול. לאחר מכן, מערבבים את העלים chard ומבשלים עד הפסטה ואת chard נעשים. מערבבים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ולהתאים את התיבול לפי הצורך. מחלקים בין צלחות, מפזרים עם סומאק וגבינה מגוררת טרי.