קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, spaghettini, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פטריות מורלפטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פטריות מורלפטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים ירקות ירוקים, פטרוזיליה, בזיליקום, צנוברים, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מגישים פסטה עם עגבניות ושבבי פרמזן-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץאספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפוני תינוק קפואים, מופשריםאפוני תינוק קפואים, מופשרים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץ דקבזיליקום טרי קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2pintsעגבניות ענביםעגבניות ענבים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,גרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מורל מיובשותפטריות מורל מיובשות4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו6ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנומקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנו43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשיםפתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)spaghettini (ספגטי דק)spaghettini (ספגטי דק)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקל חמאה ללא מלח1/2 מקל חמאה ללא מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים3(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב