פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, spaghettini, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
Spaghettini
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף