תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primavera עם נקניק הודו איטלקי. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם נקניק איטלקי, נקניק הודו איטלקי ופלפלים עם פסטת עניבת פרפר, ו פסטאן עניבת פרפר וסעודת נקניק הודו איטלקית.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים farfalle בסיר ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים עד חום שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חום 1/4 כוס שמן במחבת. מערבבים שום ובצל, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים בקישואים, סקווש, עגבניות, פלפל ובזיליקום. ממיסים בוליון בתערובת. מתבלים בפלפל אדום. מערבבים בשמן שנותר. המשך לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
דלעות פאי בינוני כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מערבבים פסטה, נקניק וגבינה למחבת. המשך בישול 5 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים