פסטה קרמית עם ארטישוק
פסטה קרמית ארטישוק עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . אם יש לך חמאה, מלח, פלפל קאיין טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: תרד שמנת ופסטה ארטישוק, נקניק שמנת & פסטה ארטישוק, ו פסטה מוקרמת תרד ארטישוק.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד אל דנטה.
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים שמן זית, חמאה ונוזל מלב ארטישוק במחבת.
חותכים לבבות ארטישוק לחתיכות בגודל ביס. כאשר תערובת שמן זית חם, מוסיפים בצל ושום.
לטגן עד רך משחימים קלות. מערבבים לבבות ארטישוק ו לטגן עד מחומם דרך. מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין ואורגנו.
הסר מחום ומערבבים גבינת קוטג ' ושמנת חמוצה. לזרוק תערובת עם פסטה מבושלת העליון עם גבינת פרמזן.