פסטו אפוי ומתאבן עגבניות מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פסטו אפוי ומתאבן עגבניות מיובש בשמש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. לכו לחנות ותביאו לחמניות סהר, גבינת שמנת בפילדלפיה, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פסטו אפוי ומתאבן עגבניות מיובש בשמש, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Unroll בצק סהר; להפריד לארבעה מלבנים.
מניחים שני מלבנים, זה לצד זה, על גיליון אפייה nonstick. לחץ בחוזקה על התפרים והנקבים יחד כדי לאטום. שמור נשאר בצק לקישוט דקורטיבי.
חותכים בלוק של גבינת שמנת אופקית במחצית.
מורחים פסטו על החלק התחתון של גבינת שמנת; מכסים בעגבניות. למעלה עם גבינת שמנת נותרת כדי ליצור כריך.
מניחים במרכז הבצק. להביא את הקצוות של הבצק סביב כל הצדדים של גבינת שמנת כדי לצרף לחלוטין; קמצוץ הקצוות של הבצק יחד כדי לאטום.
מקום, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה.
חותכים את בצק הסהר שנותר לצורות מהנות קטנות, כגון עלים או פירות. סדר על גבי בצק.
מגישים חם עם קרקרים שונים וירקות טריים.