גלידת עשב לימון שמנת
קרם לימון דשא גלידה דורש על 5 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת לימון שמנת, עשב לימון שיפוד שרימפס, ו זקן מדי בשביל פו-פו? דקירי תותים בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חום, חלב מרוכז, דשא לימון בסיר מעל חום בינוני עד אדים תערובת.
הסר מהחום לפני התערובת רותחים ולאפשר תלול לפחות 30 דקות, עד 1 שעה ו 30 דקות.
לחמם את תערובת הקרם על חום בינוני עד שהוא מתחיל קיטור.
מקציפים חלמונים בקערה קטנה. מזג את החלמונים על ידי לשפוך כמות קטנה של תערובת חמה תוך לטאטא כל הזמן כדי למנוע ערבול הביצים.
יוצקים את תערובת הביצים החמה לתוך תערובת הקרם. המשך לבשל ומערבבים עד שהתערובת מסוגלת לצפות את גב כף. מסננים תערובת דרך מסננת כדי להסיר את חתיכות של דשא לימון. מקררים עד שקר.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.