פסטו, מוצארלן ופניניני עגבניות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 486 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גלילי סנדוויץ ' ג'בטה, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מוצרלה פסטו פניני, Panini Soppressata עם Mozzarellan ו Pesto מתכון, ו עגבניות, מוצרלה ובזיליקום פניני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום סגור קשר גריל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
חותכים כל גליל במחצית אופקית; מברשת מחוץ לכל מחצית עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מורחים פסטו על בתוך שני החצאים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4
שכבה כל כריך עם גבינה ועגבניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
כאשר הגריל מחומם, מניחים כריכים על גריל. גריל סגור; גריל 4 דקות או עד הלחם הוא קלוי וגבינה נמס. פרוסת כריכים באלכסון ומגישים חמים.