קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

פסטיציו עם כבש ונקניק

פסטיציו עם כבש ונקניק
המתכון פסטיציו עם כבש ונקניק יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 45 דקות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1489 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מקרוני יווני, נקניק בתפזורת, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. פסטיציו טלה וחציל, תבשיל פסטאן וכבש (פסטיציו), ו טלה צלוי עם קרום נקניקיית טלה ורוטב מחבת ענבים טרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לרוטב הבשמל: ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה בסיר, ואז מקציפים פנימה את הקמח 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במעט מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מספיק כדי לצפות כף ולהתאים את התיבול פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים 2 סיבובים של המחבת אוו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. משחימים היטב את הכבש והנקניק, מפרקים את הבשר בזמן שהוא מתבשל. מערבבים פנימה את עלה הדפנה, השום, הבצל והפלפלים ומפזרים את הרוזמרין, מעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל מתרכך, 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים עד לריחני, ואז יוצקים פנימה את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הציר והעגבניות, מפרקים אותם כשהם מתבשלים, ומנמיכים את האש לרתיחה. זורקים פנימה את קליפת ההדרים ומקל הקינמון כדי לרכך את הרוטב, ומבשלים עד שהעגבניות מתבשלות, 30 דקות. מחק את הקליפה, מקל קינמון עלה דפנה. לפסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה לאל דנטה. רגע לפני ניקוז הפסטה, הוסיפו 1 כוס מנוזל הבישול העמילני לרוטב שלכם. מקציפים את החלבונים לקצף ומשלבים עם הגבינה ואז זורקים עם הפסטה. להרכבה: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' באוו. כף פנימה מחצית מהפסטה, ואז שכבה עם כל רוטב הבשר ואחריו הפסטה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים את כל הבשמל מעל כשכבה האחרונה. (מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה, מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה וההגשה.) הגדר את פסטיציו על גיליון אפייה לתפוס כל טיפות ואופים עד זהוב עמוק על גבי, 1 שעה. מצננים 15 עד 20 דקות, ואז חותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חם איטלקי בתפזורת נקניק או 2 קישורים לחתוך את תרמיליחם איטלקי בתפזורת נקניק או 2 קישורים לחתוך את תרמילי62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות סן מרזנועגבניות סן מרזנו1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש31/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים3חלמונים, מכותחלמונים, מכות6שרימפס וורידיםאוו, לפי הצורךאוו, לפי הצורך6שרימפס וורידיםEVOO, לטפטוףEVOO, לטפטוף62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםעלה דפנה טריעלה דפנה טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוזמרין טחוןרוזמרין טחון5ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טלה טחוןטלה טחון1קליפת תפוז או לימון ארוכהקליפת תפוז או לימון ארוכה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני יוונימקרוני יווני9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס6שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעםאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעם1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו1קטןפלפל צ'ילי אדום טרי או מיובש, זרע וקצוץ דקפלפל צ'ילי אדום טרי או מיובש, זרע וקצוץ דק6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה