המתכון פסטיציו עם כבש ונקניק יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 45 דקות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1489 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מקרוני יווני, נקניק בתפזורת, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. פסטיציו טלה וחציל, תבשיל פסטאן וכבש (פסטיציו), ו טלה צלוי עם קרום נקניקיית טלה ורוטב מחבת ענבים טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לרוטב הבשמל: ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה בסיר, ואז מקציפים פנימה את הקמח 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במעט מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מספיק כדי לצפות כף ולהתאים את התיבול פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים 2 סיבובים של המחבת אוו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. משחימים היטב את הכבש והנקניק, מפרקים את הבשר בזמן שהוא מתבשל. מערבבים פנימה את עלה הדפנה, השום, הבצל והפלפלים ומפזרים את הרוזמרין, מעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל מתרכך, 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים עד לריחני, ואז יוצקים פנימה את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הציר והעגבניות, מפרקים אותם כשהם מתבשלים, ומנמיכים את האש לרתיחה. זורקים פנימה את קליפת ההדרים ומקל הקינמון כדי לרכך את הרוטב, ומבשלים עד שהעגבניות מתבשלות, 30 דקות. מחק את הקליפה, מקל קינמון עלה דפנה. לפסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה לאל דנטה. רגע לפני ניקוז הפסטה, הוסיפו 1 כוס מנוזל הבישול העמילני לרוטב שלכם. מקציפים את החלבונים לקצף ומשלבים עם הגבינה ואז זורקים עם הפסטה. להרכבה: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' באוו. כף פנימה מחצית מהפסטה, ואז שכבה עם כל רוטב הבשר ואחריו הפסטה שנותרה.
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים את כל הבשמל מעל כשכבה האחרונה. (מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה, מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה וההגשה.) הגדר את פסטיציו על גיליון אפייה לתפוס כל טיפות ואופים עד זהוב עמוק על גבי, 1 שעה. מצננים 15 עד 20 דקות, ואז חותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי