המתכון פסטיציו עם כבש ונקניק יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 45 דקות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1489 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מקרוני יווני, נקניק בתפזורת, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. פסטיציו טלה וחציל, תבשיל פסטאן וכבש (פסטיציו), ו טלה צלוי עם קרום נקניקיית טלה ורוטב מחבת ענבים טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לרוטב הבשמל: ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה בסיר, ואז מקציפים פנימה את הקמח 1 עד 2 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במעט מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מספיק כדי לצפות כף ולהתאים את התיבול פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים 2 סיבובים של המחבת אוו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. משחימים היטב את הכבש והנקניק, מפרקים את הבשר בזמן שהוא מתבשל. מערבבים פנימה את עלה הדפנה, השום, הבצל והפלפלים ומפזרים את הרוזמרין, מעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל מתרכך, 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים עד לריחני, ואז יוצקים פנימה את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מוסיפים את הציר והעגבניות, מפרקים אותם כשהם מתבשלים, ומנמיכים את האש לרתיחה. זורקים פנימה את קליפת ההדרים ומקל הקינמון כדי לרכך את הרוטב, ומבשלים עד שהעגבניות מתבשלות, 30 דקות. מחק את הקליפה, מקל קינמון עלה דפנה. לפסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה לאל דנטה. רגע לפני ניקוז הפסטה, הוסיפו 1 כוס מנוזל הבישול העמילני לרוטב שלכם. מקציפים את החלבונים לקצף ומשלבים עם הגבינה ואז זורקים עם הפסטה. להרכבה: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' באוו. כף פנימה מחצית מהפסטה, ואז שכבה עם כל רוטב הבשר ואחריו הפסטה שנותרה.
יוצקים את כל הבשמל מעל כשכבה האחרונה. (מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה, מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה וההגשה.) הגדר את פסטיציו על גיליון אפייה לתפוס כל טיפות ואופים עד זהוב עמוק על גבי, 1 שעה. מצננים 15 עד 20 דקות, ואז חותכים ומגישים.