הפירה הסופי
זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פלפל, שמן זית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו הפירה הסופי עם שום צלוי, שלוש שכבות עוגת גזר לבן עם ציפוי גבינת שמנת ושורשים: מצבור סופי, ו אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים מלוחים כדי לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מסננים היטב, לפזר על תבנית אפייה ולתת מגניב במשך כמה דקות.
מניחים בתנור להתייבש, כ 5 דקות. לרסק את תפוחי האדמה עם מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה.
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מוסיפים את השום ומבשלים במהירות עד זהב חיוור.
מוסיפים את השמנת, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לקפל תפוחי אדמה עם כף עץ או מקצף גדול.
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב לאחר כל תוספת. מערבבים בשמן זית כתית מעולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.