קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם יין מעורב: פולו אל וינו Cotto

עוף עם יין מעורב: פולו אל וינו Cotto
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שקדים, יין, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות), צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto, ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים בסיר כבד תחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולאחר מכן מבשלים, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח כי הדבש לא לשרוף, עד היין מצטמצם 1/4 של הסכום המקורי שלה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת להתקרר.
3
הסר את מקלות הקינמון לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1
הסר את הקרביים, לנקות ולייבש את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים את העוף ל8 חתיכות, משאיר את העצמות ללא פגע. בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את חתיכות העוף, צד העור למטה, וחום משני הצדדים על חום גבוה, על 4 דקות לכל צד, מתבלים במלח. כאשר העוף הוא חום, מוסיפים בצל וגזר, caramelize ולזרוק. .
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיף את הזיתים, צימוקים, צלפים, צנוברים ושקדים, deglaze עם 1/2 vin cotto, צמצום על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
מוסיפים את 1/2 כוס vin cotto הנותרים ולהפוך את החום גבוה, כך היין מגיע לרתיחה. בקערה קטנה, לשלב את החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד שכל היין והחומץ התאדו. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומגישים פתיתי צ ' ילי, פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה ופלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

3(חוֹרֶף)שקדים, קליפות הוסרו קלוישקדים, קליפות הוסרו קלוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, שטוף סחוטצלפים, שטוף סחוט2גזר, קלופים וקוביותגזר, קלופים וקוביות1קילוגרםעוף, ניקה, קרביים הוסרו, וחותכים 8 מנותעוף, ניקה, קרביים הוסרו, וחותכים 8 מנות2מקלות קינמוןמקלות קינמון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים (מגוון סיציליאני), מגולענים וקצוציםזיתים ירוקים (מגוון סיציליאני), מגולענים וקצוצים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה ועוד לקישוט1גדולבצל, לחתוך לקוביות גדולותבצל, לחתוך לקוביות גדולות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה איטלקית קצוצה, לקישוטפטרוזיליה איטלקית קצוצה, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים3(חוֹרֶף)1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')4ריבס, קצוץ טרי או קפואפתיתי צ'ילי אדומים חמים, לקישוטפתיתי צ'ילי אדומים חמים, לקישוט1בצל צהוב בינוני, קצוץאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקvin cottovin cotto