המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שקדים, יין, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות), צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto, ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים בסיר כבד תחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולאחר מכן מבשלים, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח כי הדבש לא לשרוף, עד היין מצטמצם 1/4 של הסכום המקורי שלה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת להתקרר.
3
הסר את מקלות הקינמון לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1
הסר את הקרביים, לנקות ולייבש את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים את העוף ל8 חתיכות, משאיר את העצמות ללא פגע. בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את חתיכות העוף, צד העור למטה, וחום משני הצדדים על חום גבוה, על 4 דקות לכל צד, מתבלים במלח. כאשר העוף הוא חום, מוסיפים בצל וגזר, caramelize ולזרוק. .
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיף את הזיתים, צימוקים, צלפים, צנוברים ושקדים, deglaze עם 1/2 vin cotto, צמצום על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
מוסיפים את 1/2 כוס vin cotto הנותרים ולהפוך את החום גבוה, כך היין מגיע לרתיחה. בקערה קטנה, לשלב את החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד שכל היין והחומץ התאדו. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומגישים פתיתי צ ' ילי, פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה ופלפל שחור סדוק.