קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית

פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית
המתכון פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 30 דקות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, רוטב הולנדז, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. קו שני גליונות אפייה גדולים עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את חלמונים ביצה, חרדל, מיץ לימון, מלח, קאיין בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית עד קצף. עם הבלנדר פועל, יוצקים את החמאה החמה נמסה בזרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הקפד לא להוסיף את החמאה מהר מדי או הרוטב יישבר. במידת הצורך, מוסיפים מים חמים, 1 כף בכל פעם, כדי לדלל את הרוטב לעקביות כי יהיה המעיל האחורי של כף. לטעום ולהתאים את התיבול. כסה את הרוטב כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את הלביבות על אחד מסדיני האפייה בשורה ומכניסים אותם לתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני, ועבודה בשתי קבוצות, מטגנים את הפסטרמה, פונה פעם או פעמיים, עד שהוא חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הפסטרמה לתבנית האפייה השנייה ומכניסים לתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי לצוד את הביצים, להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה במחבת גדולה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את החומץ הלבן. להקטין את החום כך המים הוא רק מתחת לרתיחה. אחד בכל פעם, לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה ולהחליק אותם לתוך המים. לאחר כ 3 דקות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הביצה הראשונה כדי לראות אם הלבן קבע לחלוטין. כאשר הלבנים נקבעים, להסיר את הביצים עם כפית מחוררת בעדינות כתמים את המים העודפים עם מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
להעביר את הביצים לצלחת גדולה, ואם תרצה, להשתמש בסכין קילוף כדי לקצץ כל קצוות מרופטים מן הלבנים. כסה את הביצים כדי לחמם אותן.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך