פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית
המתכון פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 30 דקות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, רוטב הולנדז, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93°. קו שני גליונות אפייה גדולים עם מגבות נייר.
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את חלמונים ביצה, חרדל, מיץ לימון, מלח, קאיין בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית עד קצף. עם הבלנדר פועל, יוצקים את החמאה החמה נמסה בזרם איטי, יציב.
הקפד לא להוסיף את החמאה מהר מדי או הרוטב יישבר. במידת הצורך, מוסיפים מים חמים, 1 כף בכל פעם, כדי לדלל את הרוטב לעקביות כי יהיה המעיל האחורי של כף. לטעום ולהתאים את התיבול. כסה את הרוטב כדי להתחמם.
מניחים את הלביבות על אחד מסדיני האפייה בשורה ומכניסים אותם לתנור כדי להתחמם.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, ועבודה בשתי קבוצות, מטגנים את הפסטרמה, פונה פעם או פעמיים, עד שהוא חם, על 5 דקות.
מעבירים את הפסטרמה לתבנית האפייה השנייה ומכניסים לתנור כדי להתחמם.
כדי לצוד את הביצים, להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה במחבת גדולה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את החומץ הלבן. להקטין את החום כך המים הוא רק מתחת לרתיחה. אחד בכל פעם, לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה ולהחליק אותם לתוך המים. לאחר כ 3 דקות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הביצה הראשונה כדי לראות אם הלבן קבע לחלוטין. כאשר הלבנים נקבעים, להסיר את הביצים עם כפית מחוררת בעדינות כתמים את המים העודפים עם מגבת מטבח נקייה.
להעביר את הביצים לצלחת גדולה, ואם תרצה, להשתמש בסכין קילוף כדי לקצץ כל קצוות מרופטים מן הלבנים. כסה את הביצים כדי לחמם אותן.