פסטת עניבת פרפר עם נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטת עניבת פרפר עם נקניק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך גבינת פטה, מרק עוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), ו פסטה עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, לבשל נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים בחומץ, ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף; מבשלים 5 דקות. מערבבים בתרד וב -3 המרכיבים הבאים; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים פסטה חמה מבושלת, ומגישים מיד.
* תרד תינוק טרי ניתן להחליף.