פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה
פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. אם יש לכם גבינת צ'דר, רוטב ראנץ', עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ברוקולי טעון & גבינה תפוח אדמה אפוי פעמיים, עוף ברוקולי ממולא תפוח אדמה אפוי עם גבינה, ו נגיסות תפו " א אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים 40 עד 45 דקות או עד מכרז. מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
בינתיים, לבשל ברוקולי כפי שהורה על שקית.
חותכים תפוחי אדמה לשניים. עם כדור מלון, לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה לקערה בינונית, עוזב 1/4 בטנה אינץ ' של תפוחי אדמה בקליפות. לתפוחי אדמה בקערה, מוסיפים ברוקולי, 1/4 כוס רוטב החווה, מלח ופלפל.
מערבבים היטב, פירוק תפוחי אדמה. מערבבים עגבניות.
ממלאים כל קליפה תפוחי אדמה עם כ 2 כפות תערובת תפוחי אדמה.
מניחים על מחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים 15 עד 20 דקות או עד גבינה מותכת.
מגישים עם הנותרים 3/4 כוס רוטב ראנץ.