קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה

פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה
פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. אם יש לכם גבינת צ'דר, רוטב ראנץ', עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ברוקולי טעון & גבינה תפוח אדמה אפוי פעמיים, עוף ברוקולי ממולא תפוח אדמה אפוי עם גבינה, ו נגיסות תפו " א אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 40 עד 45 דקות או עד מכרז. מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, לבשל ברוקולי כפי שהורה על שקית.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
5
חותכים תפוחי אדמה לשניים. עם כדור מלון, לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה לקערה בינונית, עוזב 1/4 בטנה אינץ ' של תפוחי אדמה בקליפות. לתפוחי אדמה בקערה, מוסיפים ברוקולי, 1/4 כוס רוטב החווה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ראנץרוטב ראנץ
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
קערהקערה
6
מערבבים היטב, פירוק תפוחי אדמה. מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
7
ממלאים כל קליפה תפוחי אדמה עם כ 2 כפות תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מניחים על מחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
10
אופים 15 עד 20 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים עם הנותרים 3/4 כוס רוטב ראנץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ