פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח סלרי, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה העליון, תפוחי אדמה העליון, ו תפוחי אדמה מסולסלים העליון (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירס תפוחי אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
2
אופים בחום של 400 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; גורפים עיסה ומשאירים קליפה דקה. הניחו 12 חצאי קליפה בצד (השליכו את הקליפות שנותרו או שמרו לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קונכיות פסטה
4
בקערה גדולה, עיסת מחית; מוסיפים את החמאה, המלח, אבקת השום, האורגנו, הקאיין, מלח הסלרי ומספיק החלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. צינור או כף לתוך פגזים; מקום בשני משומן 13-ב. איקס 9-אין. מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
מלח סלרי
פלפל קאיין טחון
אורגנו
חמאה
קונכיות פסטה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פפריקה
6
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20-25 דקות או עד מחומם דרך.