פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 17 אוהדים. אם יש לך תפוחי אדמה floury, שמנת אחת, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: פעמיים אפוי גבינת עיזים תפוחי אדמה, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית, ו גבינת עיזים אפויה פעמיים-טראפל תפוחי אדמה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
לדקור כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג.
מניחים בתנור ומבשלים 1 hr.
הסר מהתנור, באמצעות מגבת תה כדי להגן על הידיים שלך, לחתוך אותם חצי לאורכו. השתמש בכף לגרוף את הבשר, משאיר מאחור מספיק עור ובשר כדי ליצור קליפה.
מניחים את חצאי תפוחי האדמה, בצד לחתוך, על מגש אפייה.
מברשת עם חמאה מומסת מעט ואז גריל במשך 3-5 דקות עד שמתחילים לפריך. בינתיים מועכים את בשר תפוחי האדמה עם 100 גרם של גבינת עיזים, כל שאריות חמאה ושמנת, ואז מתבלים היטב. כף מחית קטנה בחזרה לתוך כל קליפה תפוחי אדמה, ואז למעלה עם פרוסת גבינת עזים.
מניחים מתחת לגריל ומבשלים 5 דקות עד הזהב.