פעמיים חרדל ועשב בשר חזיר מצופה
חרדל כפול בשר חזיר מצופה עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מנות shank, דבש, חרדל תבואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חרדל ודגי טרוטה משובצים בעשב, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
תן לירך חזיר לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לקצץ את כל העור מן החזיר במידת הצורך. להבקיע את החזיר דרך השומן בתבנית crosshatch אלכסונית מבלי לחתוך את הבשר.
מניחים את החזיר, שטוח בצד למטה, על מדף במחבת צלייה.
יוצקים 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 130 מעלות F, על 2 1/2 שעות או 15 דקות לכל קילו.
בינתיים, לערבב את חרדל ודבש יחד בקערה קטנה.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, טימין ושמן זית יחד בקערה אחרת.
הסר את החזיר מהתנור כאשר הוא הגיע 130 מעלות f פנימי. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F. כפית או להבריש את תערובת החרדל על כל החזיר. בזהירות ללטף את הפירורים בכל רחבי החזיר.
הוסף מים לפי הצורך לתחתית המחבת. החזירו את החזיר לתנור וצלו עד שפירורי הלחם יהיו בצבע חום זהוב, כ-25 דקות נוספות.