פעמיים של נילי תפוחי אדמה אפויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מנגל של נילי תפוח אדמה אפוי, שעועית אפויה של אמא נילי, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג ולשים אותם על מגש סדינים.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור. החלק אותם על המדף המרכזי בתנור ואופים במשך 1 שעה, ואז לתת להם להתקרר מעט.
בעזרת סכין חיתוך, חותכים את תפוחי האדמה לאורכם וגורפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה. הקפד להשאיר קיר עבה 1/2 אינץ ' של בשר לאורך החלק הפנימי של העור.
במחבת כבדה, להמס את החמאה עם כף הנותרים של שמן זית על חום בינוני. לאחר חם, לטגן את השום ואת פתיתי פלפל אדום עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד השוויצריים וממשיכים לטגן עד שהם רכים ורכים וכל הנוזל התאדה. להתאים את התבלינים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר את הירקות לקערה.
מערבבים את גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן לתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחית עד המילוי הוא שמנת, ואז לקפל את chard השוויצרי.
באמצעות כפית קטנה, לגרוף את המילוי בחזרה לתפוחי האדמה וללטף את התל כך שהוא מאובטח.
מפזרים יותר מוצרלה ופרמזן על צמרות תפוחי האדמה ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.
אופים אותם שוב כדי לחמם דרך ולהמיס את הגבינה, על 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולסדר על מגש הגשה.
מגישים עם חמאה רכה, אם תרצה.