פעמיים תפוחי אדמה אפויים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פעמיים תפוחי אדמה אפויים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, שמנת, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להכין תבשיל תבשיל קטן על ידי ריסוס עם תרסיס קנולה.
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג.
מניחים במיקרוגל ומבשלים על בינוני, פונה פעם אחת, עד תפוחי האדמה רכים, כ 20 דקות. להפריש להתקרר, על 5 דקות.
חותכים את השליש העליון של תפוחי האדמה המבושלים. לגרוף את הקרביים ולמקם לקערה בינונית.
מוסיפים את הבצל הירוק ומחית יחד.
מוסיפים את השום, בייקון, 1 גבינות כוסות, מלח, פלפל ושמנת חמוצה.
נסטלה תפוחי אדמה חלולים בצלחת מוכנה. באופן שווה לחלק את תערובת תפוחי האדמה בין קליפות תפוחי אדמה העליון עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מניחים את תפוחי האדמה לתנור ומבשלים, כ -20 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.