פפיון פסטה עם ברוקולי, שום ולימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה עם פפיון עם ברוקולי, שום ולימון. מתכון זה מכין 4 מנות עם 698 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שמנת, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 95%. מתכונים דומים: פסטה קישואים ברוקולי שום לימון עם פרושוטו ופירורי לחם קלויים, פסטה ברוקולי שום, ו פסטה ברוקולי ושום.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה. מבשלים לאט שום בשמן עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות. היזהר מאוד לא לשרוף שום. מערבבים מיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים. כ -5 דקות לפני סיום הפסטה, זרוק ברוקולי למי הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מבושלת והברוקולי פריך-רך.
זורקים פסטה, ברוקולי ורוטב לימון בקערה גדולה.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.