קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה בשמנת זעפרן

פפרדלה בשמנת זעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Papardelle בשמנת זעפרן. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חוטי זעפרן, גרידת לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם ירקות אביביים ורוטב שמנת, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פפרדלה טרייה עם דלורית ורוטב קרם טימין.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את שאלוט ואת זעפרן ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד השאלוט מתרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיפים את הקרם, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מעט מעובה, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
הסר 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהעביר למחבת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את מי הבישול השמורים, את הפרמזן ואת חצי העירית וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מגישים עם גרידת לימון, עירית נותרת ועוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8
צילום: אנה ויליאמס