פפרדלה בשמנת זעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Papardelle בשמנת זעפרן. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חוטי זעפרן, גרידת לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם ירקות אביביים ורוטב שמנת, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פפרדלה טרייה עם דלורית ורוטב קרם טימין.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ואת זעפרן ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד השאלוט מתרכך, כ 2 דקות.
מוסיפים את הקרם, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מעט מעובה, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון וניל.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
הסר 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהעביר למחבת עם הרוטב.
מוסיפים את מי הבישול השמורים, את הפרמזן ואת חצי העירית וזורקים למעיל.
מגישים עם גרידת לימון, עירית נותרת ועוד גבינה.