עוגת ביצה היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, קמח, תמצית רום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת צרור ביצה מעולה עם ציפוי ביצה, עוגת ביצה עם זיגוג סוכר ביצה, ו עוגת בונדט ביצה עם קרם חמאה ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח, אגוז המוסקט והג ' ינג ' ר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד סוכר, חמאה, וקיצור עד אור רכה. מערבבים פנימה את הביצים אחת אחת ואז מערבבים פנימה את תמצית הרום. מקציפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, מערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רום
קיצור
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך 65 עד 70 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.