אורנג'חמוציות ביסקוטי
צריך קינוח צמחוני? ביסקוטי חמוציות כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 84 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, סוכר, תפוז כתום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: חמוציות אורנג'ביסקוטי, ביסקוטי תפוזים וחמוציות, ו חמוציות-כתום ביסקוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים ביצה. מערבבים פנימה את גרידת התפוז וליקר התפוז. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון, מערבבים לתערובת המוקרמת ואז מערבבים פנימה את השקדים והחמוציות המיובשות.
על משטח מקומח קלות מחלקים את הבצק לשניים.
מגלגלים כל חצי ליומן ברוחב של 1 1/2 אינץ 'ואורכו 10 אינץ'. הניחו את הלחמניות לאורכן על תבנית עם נייר אפייה במרחק של לפחות 3 סנטימטרים זה מזה, ושטחו מעט.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהוא יציב למגע ומשחים מעט בחלקו העליון.
מצננים למשך 10 עד 15 דקות, ואז פורסים כל יומן לרוחב, באלכסון, לפרוסות ברוחב 1/2 אינץ'.
הניחו אותם בצד החתוך כלפי מטה על תבנית האפייה והחזירו לתנור לעשר דקות, הפכו אותם ואפו עוד 10 דקות. מצננים על מדפי תיל, מאחסנים בכלי אטום. אלה נשמרים למעלה מחודש.