לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק כופתאות הודו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו גזר, תירס, תיבול עופות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו מרק כופתאות דרום מערב טורקיה, מרק כופתאות הודו דני, ו תרנגול הודו איטי ומילוי מרק כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי, שלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר פגר ולאפשר להתקרר.
3
מוציאים בשר ומניחים בצד 4 כוסות למרק (מקררים את כל הבשר שנותר לשימוש אחר); זרוק עצמות.