קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פפרדלה עם חלב קלוי תינוק עיזים ראגו

פפרדלה עם חלב קלוי תינוק עיזים ראגו
אם יש לכם מלח ופלפל, עלי קורנית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פפרדלה עם ראגו, פפרדלה עם ראגו חזיר, ו כבש ראגו + פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 3 כפות שמן זית. מתבלים את העז במלח ופלפל ומוסיפים אותה לתבשיל. מבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, על 15 דקות. כפית את השומן העודף בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את החלב, קורנית, עלה דפנה ומקל קינמון לתבשיל ומביאים לרתיחה. מכסים בנייר כסף ומכסה ומעבירים לתנור. Braise במשך כ 1 שעה 40 דקות, הפיכת הבשר מדי פעם וכפית את נוזל הבישול על זה מעת לעת. הבשר נעשה כאשר הוא רך מספיק כדי למשוך את העצם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הבשר מן התבשיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. צריך להיות בערך 1/2 כוס. זרוק את זרזי הקורנית, עלה דפנה ומקל קינמון. משוך את הבשר מהעצמות וחתוך אותו לחתיכות 1/2 אינץ'. שמור את העצמות הגדולות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית לתבשיל יחד עם רסק העגבניות ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים במיצי פאן שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הבשר והעצמות לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהרוטב הוא עבה מופחת לכ -3 1/2 כוסות, על 1 שעה; להשליך את העצמות. תקרר את המטלית לילה אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
למחרת, לחמם מחדש את הסמרטוט בתבשיל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיף את פפרדלה ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
10
מסננים ומוסיפים את הפסטה לסמרטוט; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מגישים את הפסטה בקערות רדודות, עובר את הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה